Taal kiezen:

Diensten van EQOS Energie in België

EQOS Energie is een gekroond succes speler in België sinds bijna 15 jaar. Wij bieden een portfolio dat zich toelegt op technische infrastructuur gericht op de toekomst in de rail technologieën, communicatietechniek, energie transformatie en bovengrondse leidingen. Onze activiteiten beslaan de gehele waarde creatie keten. Wij leveren tijdig diensten prestaties of “turn-key” projecten naar gelang de behoeften van onze klanten.

Wij bieden oplossingen in de spoorwegtechniek sector die voldoen aan de groeiende behoeften van nieuwe bovenleidingen, signaleringssystemen of communicatie in het spoorvervoer op lokaal of lange afstanden niveau. Wij creëren synergie tussen de verschillende sectoren door het aanbieden van een veilige besturing- en signalering technologie op de rails.

Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met betrekking tot de uitvoering van energietransitie in Europa door de bouw van haar nieuwe elektriciteitsnetwerk en herstel van de bestaande hoogspanningsnetwerken in onze bovengrondse leiding activiteit. Onze sterke punten zijn onze ingenieursbureaus, waar onze technische personeel wordt beschouwd als toonaangevend experts in ontwerpstudies en analyses.

Onze breed waaier aan expertise in de bouw van schakelmaterieel en onderstations maakt ons tot een bevoorrechte partner in energietechnologie. EQOS Energie behoudt haar onafhankelijkheid ook ten opzichte van fabrikanten dankzij een geoptimaliseerde bevoorrading in laag- en middenspanning sectoren.

Klanten van EQOS Energie hebben toegang tot nieuwe technologie van energie transport en beschikken over ervaren monteurs en ingenieurs, wat betekenis geeft aan onze merk: «Excellent Quality Of Services».

Hoofdkwartier

Maldegem

EQOS Energie Deutschland GmbH
Afdeling Belgie
Krommewege 22A
9990 Maldegem

T: +32 50 51 06 51
F: +32 50 51 35 08