Taal kiezen:

Wat bieden we aan?

Grenzen kennen onze medewerkers bij hun werk niet, noch landgrenzen, noch sectorgrenzen. Zo genieten u en onze klanten gelijk van individueel afroepbare ressources en een grote internationale knowhow. Onze focus ligt op het team, een correcte omgang met elkaar en een open bedrijfscultuur, die door respect, waardering en gelijke kansen wordt gekenmerkt.

Verantwoordelijkheid nemen is daarbij even belangrijk als individuele ruimte krijgen om te creëren en te beslissen. Onze medewerkers handelen verantwoordelijk, in het belang van onderneming en klant, en leven wetten en voorschriften na. Onze gedragsregels zijn gebaseerd op internationale normen en worden strikt door elke collega in acht genomen. Dit is het resultaat van ethische verplichtingen, geldende wetgeving en interne regels en is in ons compliance-managementsysteem verankerd.

De verbondenheid bij onze medewerkers is groot en overstijgt het werk. Bij montagewerkzaamheden op honderden kilometers van huis is er veel meer dan alleen maar het werk dat hen verbindt. Ze brengen een groot deel van hun vrije tijd samen door en vormen een microkosmos in het grotere geheel van EQOS Energie. In enkele gevallen werken zelfs meerdere generaties “echte” familieleden voor ons.

Start, engagement en verdere ontwikkeling

Onze medewerkers zijn co-creators, die we alle steun bieden bij het aanleren van nieuwe vaardigheden. In het belang van onze klanten vinden we zo altijd oplossingen.

meer lezen

Gezondheidsbescherming en arbeidsveiligheid

The occupational safety and health of our employees is our top priority. Each person who works for us should return home safely.

meer lezen

Succesverhalen

Ervaar direct van onze medewerkers hoe zij elke dag onze onderneming beleven en welke uitdagingen zij overwinnen.

meer lezen