Taal kiezen:

U wilt ons beter leren kennen?

Lees waarvoor EQOS Energie als werkgever staat. Voor welke waarden staan we? Verdere gegevens daarover vindt u hier.

Wie zijn wij?

Zonder performante netinfrastructuur voor elektriciteit, telecommunicatie en verkeer is de actuele gegevensintensieve economie ondenkbaar. Elke dag zetten ongeveer 1.500 medewerkers van EQOS Energie in vijf landen in om een antwoord te vinden op toekomstige maatschappelijke uitdagingen en alles vlekkeloos te laten verlopen. Al 100 jaar ondersteunen we onze klanten bij hun projecten en monteren, installeren en onderhouden we de installaties van de toekomst: onze expertise omvat alles van een totaaloplossing tot puntsgewijze ondersteuning.

Onze gemotiveerde teams bouwen aan het succes van onze onderneming – door hun engagement, hun creativiteit en hun jarenlange ervaring. Maak kennis met ons en word deel van een groter geheel!

Wat verbindt ons?

Eerst en vooral willen wij onze medewerkers en klanten steeds maximale kwaliteit bieden. Onze vier waarden vormen de basis van de ondernemingscultuur die dat ondersteunt. Onze waarden bepalen onze dagelijkse houding en wat ons met elkaar verbindt:

Wij zijn dynamisch en houden van aanpakken

Bij EQOS Energie is het team de ondernemer in de onderneming.

Bij ons krijgt iedereen de kans het takenpakket flexibel mee vorm te geven en zelfstandig tot een goed einde te brengen – economisch én technisch. Zowel in kantoor als op de werf zijn de eisen aan de kwaliteit van ons werk op alle niveaus even hoog. Onze medewerkers houden zich met verschillende projecten bezig, en dat maakt elke werkdag spannend en afwisselend. Samen geven we vorm aan onze projecten en pakken we de uitdagingen van de toekomst aan!

Wij werken collegiaal en verantwoordelijk samen

Voor ons betekent dat dat we van bij de start de dingen correct doen.

De voorwaarden daarvoor zijn korte beslissingskanalen en een luisterend oor. Aan de hand van vlakke hiërarchieën en duidelijke orders zorgen we voor een persoonlijke, respectvolle omgang met elkaar. De manier waarop we met elkaar omgaan en onze betrouwbaarheid stimuleert de teamspirit, wat dan weer tot een positieve werksfeer bijdraagt. Onze medewerkers zijn meer dan alleen maar collega’s, ze maken eerder deel uit van eenzelfde familie – ze trekken allemaal aan hetzelfde zeel. Wij werken als partners samen voor projecten en komen onze beloften na!

Wij doen aan continue verbetering

Wij beleven plezier aan succes, vandaag en morgen

Door middel van talrijke toekomstperspectieven laten we onze medewerkers meegenieten van dat succes. Onze teams geven de markt actief mee vorm dankzij een hoge prestatiebereidheid en moderne arbeidsmiddelen. Met nieuwe technologieën en uitgebreide knowhow vinden ze telkens opnieuw oplossingen die voor onze klanten toegevoegde waarde scheppen en aldus aan hun hoge kwaliteitseisen voldoen. Wij doen aan continue verbetering, voor onze medewerkers, bij alle processen en op alle niveaus.

Wij zetten in op vertrouwen en betrouwbaarheid

Wij verkiezen betrouwbare uitspraken boven verrassingen.

Dat geldt bij de communicatie onder elkaar en met onze klanten. Omdat we in toekomstbestendige branches met groot groeipotentieel actief zijn, hechten we veel belang aan jarenlange samenwerking. Daarom vinden we een correct loon en goede randvoorwaarden zeer belangrijk. Want alleen met vertrouwen en betrouwbaarheid kunnen we een betrouwbare partner voor onze medewerkers en klanten zijn!