Taal kiezen:

Wie zoeken we?

Wij zijn steeds op zoek naar geëngageerde, gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers. Of het nu hartje zomer of putje winter is: u houdt altijd het hoofd koel en levert oplossingen op maat af.

U wilt elke dag afwisseling op het werk, u kijkt graag vooruit en u wilt uw takenpakket graag flexibel indelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze services creëren jobs in de branches energie, telecommunicatie en verkeer. In de energiesector zorgen we voor het transport en de aflevering van elektriciteit bij klanten en promoten we zo de energieomslag. In de telecomsector realiseren we naast oplossingen voor mobiele telefonie ook projecten voor datadistributie via glasvezelkabel en op verkeersgebied zorgen we ervoor dat treinsporen geëlektrificeerd en tramsporen gedigitaliseerd worden.

Bent u voor ons een match?

Om toekomstige uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, optimaliseren we voortdurend alle processen, op elk niveau. Ook onze medewerkers worden steeds beter wanneer ze via hun knowhow nieuwe oplossingen voor klanten vinden. Dankzij hen staan we vandaag in de top 3 van elk bedrijfsonderdeel en zal dat ook in de toekomst zo zijn. Om verder een leidende positie op de markt te blijven bekleden zijn we op zoek naar mensen die bereid zijn verantwoordelijkheid op te nemen en klant- en oplossingsgericht te handelen.

Bij EQOS Energie schrijven we teamspirit in hoofdletters. De mensen die bij en voor ons samenwerken zijn meer dan alleen maar collega’s, want ze trekken allen aan hetzelfde zeel. Onze eersteklas engineering-teams werken over branches en afdelingen heen en staan in het kader van klantprojecten in voor hun planning, beheren hun terreinen of onderzoeken gebouwen. Onze project- en werfleiders zijn samen met onze monteurs op de werf verantwoordelijk voor de betrouwbare en budgetgetrouwe uitvoering ervan. Onze administratieve medewerkers hebben verschillende taken en zorgen voor een optimaal verloop van de administratieve afhandeling.

Ervaren professionals

Lever een bijdrage aan onze onderneming via de levering van infrastructuurdiensten en maak de volgende carrièrestap.

meer informatie

Starters

Wij bieden spannende traineeprogramma's aan afgestudeerden. Begin met ons aan uw succesvolle carrière.

meer informatie

Studenten

Ontdek hoe u bij ons tijdens uw studie al echte verantwoordelijkheid kunt krijgen.

meer informatie

Schoolverlaters

U hebt veel geleerd en wilt met een sterke partner aan uw carrière beginnen?

meer informatie