Taal kiezen:

Ervaren professionals

U heeft beroepservaring en zoekt een nieuwe uitdaging? EQOS Energie biedt u vele mogelijkheden en fantastische kansen.

Wat mag u verwachten?

Of u nu als vakman/vrouw met een technische of commerciële opleiding bij ons start, als ingenieur of als kader met wetenschappelijke achtergrond verantwoordelijkheid wilt opnemen: er wachten u aantrekkelijke taken in een collegiale omgeving, vele manieren om u verder te ontwikkelen en een economisch solide omgeving.

Onze onderneming is op meer dan 30 locaties in zeven landen actief en als organisatie dichtbij onze klanten vertegenwoordigd. Het is dan ook vanzelfsprekend dat EQOS Energie in tal van regio’s en branches actief is. Uw toekomstige colllega’s zult u in onze vestiging in Oostende treffen.

De algemene omstandigheden bij EQOS Energie zullen u in staat stellen u volledig op uw job te concentreren. U werkt hoofdzakelijk in kleine, overzichtelijke teams, aan projecten of in ondersteunende servicefuncties. Daarbij geniet u van de voordelen van een succesvolle internationale groep met efficiënte structuren.

Wat verwachten wij van u?

De taken die u wachten zijn zeer uitdagend en ondergaan wijzigingen door continue modernisering van de technische systemen bij de klant. Naast een gedegen opleiding en uitgebreide ervaring op uw vakgebied verwachten wij van u dan ook dat u bereid bent telkens opnieuw nieuwe vaardigheden aan te leren. De extra eisen die aan u worden gesteld, vindt u terug in de respectieve vacature waarvoor u solliciteert.

Verzeker u van een plaats in het team van EQOS Energie! U mag zich verwachten aan een stabiele werkomgeving in een van de groeibranches energie, telecommunicatie of verkeer, aan veelzijdige toepassingen en interessante taken. In ons jobportal vindt u vast een nieuwe professionele uitdaging die bij uw profiel aansluit. Word deel van een groter geheel. Wij kijken uit naar uw gemotiveerde kandidatuur.