Taal kiezen:

Starters

Overtuig ons met uw persoonlijkheid, uw nieuwsgierigheid en uw vakkennis!

Plan uw carrière vanaf het begin

EQOS Energie biedt u een spannende carrière in verschillende vakgebieden. U ervaart daarbij uit eerste hand hoe een van de toonaangevende aanbieders van oplossingen voor complexe infrastructuren ertoe bijdraagt het levensbelangrijke aanbod in de branches energie, telecommunicatie en verkeer te garanderen.

Als teamlid van EQOS Energie stelt u hoffelijkheid, een open ondernemingscultuur, gekenmerkt door respect, waardering en gelijkheid van kansen, centraal. Alleen wanneer we onze waarden consequent nastreven slagen we erin onze klanten de beloofde “Excellent Quality Of Services” te leveren. U mag zich verwachten aan een uitdagende en spannende werkomgeving, waarin u van de besten kunt leren.

Individueel traineeprogramma

U bepaalt het doel, wij tonen u de beste manier om er te komen.

Leer geleidelijk alle relevante gebieden en afdelingen voor uw toekomstige positie. Maak van de gelegenheid gebruik om uw interesses en vaardigheden in de praktijk uit te proberen en u in een bestaande werkomgeving te onderscheiden.

Uw traineeprogramma is individueel en afgestemd op uw gewenste doel. U doet ook ervaring op met het belangrijkste en succesvolste projectmanagement in grootschalige projecten van onze klanten. Daarnaast kunt u snel verantwoordelijke taken in uw doelgebied verwachten alsmede een deelneming aan strategische projecten.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij ons profiel met vereisten!

Profiel met vereisten

Bent u er klaar voor om de spannende wereld van EQOS Energie te betreden?

Lees hier hoe u uw droomjob bij EQOS Energie vindt en over welke kennis u idealiter beschikt:

  • (professionele) BA/MA
  • Relevante praktijkervaring
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Affiniteit met uw vakgebied
  • Doelgerichtheid en doorzettingsvermogen
  • Zelfstandigheid en eigen initiatief
  • Klant- en servicegerichtheid
  • Teamspirit
  • Bereidheid om te reizen
  • Buitenschoolse en sociale betrokkenheid

In onze job portal vindt u de actueel beschikbare traineeplaatsen. De hoogste kwaliteit past echter niet altijd in een vast frame. Als u tussen onze vacatures niet de juiste positie vindt maar u ervan overtuigd bent dat u bij ons past, stuur ons dan uw open sollicitatie.

Wilt u helpen om ons marktleiderschap veilig te stellen en uit te breiden? Bemachtig een van onze uitdagende traineeplaatsen. We verheugen ons op uw sollicitatie.